Om oss

Hvordan vi skiller oss ut

I tillegg til å være tilgjengelig 24/7 for våre kunder har vårt team en utrolig bred kompetanse som man ikke kan oppdrive hos noen tilsvarende selskap.

Vårt team består av høyt kvalifiserte VIP reisespesialister, flymeglere, VIP handlere og aktive piloter med bakgrunn fra privatfly og kommersielle flyselskaper med øye for sikkerhet og kvalitet. Teamet er kjernen i Access Oslo og du kan være helt sikker på at du er i trygge hender hos oss.

Kvalitet

Fokus på de små detaljene, foruten sikkerhet som første prioritet, ligger i vårt DNA. Det er ikke noe som er «standard» i vår bransje, og vi streber alltid etter å bli bedre og å overgå kundens forventinger. Vi er alltid et skritt foran for å sikre at alle aspekter av reisen er nøye utformet og igjen gir en sømløs opplevelse.

Reisespesialister

Vi sender ikke kundene våre steder vi ikke har vært selv. Som den eneste i Norden som betjener både privatflycharter, skreddersydde high-end reiser og håndtering av fly, forstår vi virkelig kundenes behov. Med vårt team tilgjengelig 24/7, er vi i beredskap for deg uansett behov.

I trygge hender

Alle kan si at de opererer sikkert og trygt, men ikke alle har en systematisk måte å kontinuerlig evaluere og forbedre sikkerheten. Access Oslo har var først ute i Norden med å iverksette et safety management system (IS-BAH) for å sikre at vi kan opprettholde et sikkerhetsnivå som er godt over myndighetenes krav. Vi tar vare på deg gjennom hele reisen. Fra der du er, til dit du skal og tilbake igjen.

Forpliktet til bærekraftige tiltak

Sammen kan vi gjøre en forskjell. Access Oslo ligger i front av å tilby bærekraftige alternativer. Gjennom vår reisevirksomhet tar vi sikte på å redusere vårt miljøavtrykk og øke vår positive innvirkning på lokalsamfunnet. For å imøtekomme våre bevisste reisende, blir alle våre reiser kompensert gjennom vårt samarbeid med klimaorganisasjonen Chooose. Vi er ikke perfekte, og vi har fortsatt flere justeringer å gjøre og miljøvennlige tiltak som skal iverksettes for å redusere miljøbelastningen til et strengt minimum. Likevel er vi oppmerksomme på vårt ansvar overfor planeten vår og de fremtidige generasjoner.

Teamet vårt

Vi er en gjeng glade, entusiastiske og kreative medarbeidere som er klare for å gi alt for våre kunder. Access Oslo ble grunnlagt i 2016 med det formål å være en one-stop-shop for våre high-end reisende med fokus på å skape uforglemmelige opplevelser og samtidig ta del i arbeidet mot å introdusere bærekraft inn i bransjen. Vi er stolte av hva vi har oppnådd så lang og vi jobber kontinuerlig med å utvikle oss for å kunne tilby våre kunder de beste opplevelsene. Ingen oppgave er for liten eller for stor.

Vi gleder oss til å komme i kontakt med deg! 

Erfaring teller

Teamet vårt har lang erfaring innen luksuriøs reisekoordinering, planlegging og håndtering av arrangementer, jetcharter til håndtering og booking av private og kommersielle jetfly. Gjennom vår filial for executive handling jobber vi for å overgå forventningene til våre kunder. Vi har som mål å alltid skape en unik opplevelse for både våre kunder og deres flybesetning, samtidig som de håndterer fly på en trygg måte.

Vårt administrerende team har over 50 års erfaring fra forskjellige stillinger som profesjonelt bakkepersonell til kommersielle piloter. I alt vi gjør – utfører vi alltid en risikoanalyse og sikrer at passasjerer er trygge og at flyene  håndteres i henhold til internasjonale standarder.

Vår kunder sier

Fritz Böhme, Air X Charter
I would like to take the time during our cruise flight to send you a few lines and say thank you!

You guys have done an amazing job today. The service and friendliness we experienced with you today was outstanding. We see a lot of handling agents all over the world but this is something we don't experience every day. If every handling would only be half as good as you were today, our job would be a lot easier. It's nice to see that someone created a handling by looking at it from a pilots perspective and not just from the passengers point of view.

Thank you for your hospitality, service and the ad-hoc help to sort out the issues with our catering.
Everything worked out perfectly and we are looking forward to come back to Oslo in the near future.
Julia Hankovska, ABS Jets
The handling personnel was very helpful and performed every single task flawlessly resulting in all the received services delivered quickly and efficiently. We could benefit from a representative crew lounge. Our passengers arrived directly in front of the terminal and as the handling personnel had been in touch with their driver their arrival to the aircraft and our departure was very smooth.
L. W., Asprey Aviation
In this time when there are many pretenders of service provision, Access Oslo really do deliver. We have nothing but praise for them in regard to their service and would wholeheartedly recommend them to anyone looking for real quality at a great rate.
Saxon Air
We travel throughout Europe and use many FBOs weekly in our quest to provide the best service to our valued clients. Very often the services are good but rarely exceptional. Your attention to details and the respectful manner in which you treated us was such a joy to experience. Our clients observed the effort and valued your professionalism.
Air X Charter
It has been impressive since the very first day of dealing with Access Oslo, how efficient the team is in regard to responsiveness, attentiveness to details, cooperation, friendliness and assistance. Air X team is extremely pleasant to have made the choice to switch to Access Oslo.