Ansvarlige reiser

Tenk grønt

Det kan kreve noe tid å finne miljøvennlige luksustjenester, aktiviteter eller overnatting. Så hvorfor ikke la oss gjøre arbeidet for deg? Vi finner de beste reisealternativene som er forpliktet til å innlemme grønne og miljøvennlige grunnleggende elementer i sin daglige drift. Prinsippene våre for ansvarlig reise vil bli innebygd i hver reise, jethåndtering eller  tjeneste du bestiller hos oss.

 

Mens du nyter ferien, kan du være trygg på at vi sørger for at ditt miljøavtrykk er på et minimum. For å tilfredsstille våre bevisste reisende, blir alle våre reiser kompensert gjennom vårt samarbeid med klimaorganisasjonen Chooose. Utvalget av eksklusive eiendommer vi samarbeider med viser at luksus ikke betyr å gå på kompromiss med bærekraft. Eiendommene vi håndplukker for oppholdet, har alle implementert en grønn policy ved å bruke bærekraftige byggematerialer, delta i resirkuleringsprogrammer, bevare vann eller sårbare økosystemer. Eventyrene vi skreddersyr for deg bærer også det grønne seglet, slik at hvert valg du tar respekterer miljøet, menneskene og kulturen du besøker.

Bærekraftig turisme

Sammen kan vi gjøre en forskjell! Access Oslo er i front med å bidra til bærekraftig turisme. Gjennom vår reisevirksomhet tar vi sikte på å redusere vårt miljøavtrykk og øke vår positive innvirkning på lokalsamfunnet.

Vi er ikke perfekte, og vi har fortsatt flere justeringer å gjøre og miljøvennlige tiltak som skal iverksettes. Likevel er vi oppmerksomme på vårt ansvar overfor planeten vår og fremtidige generasjoner.

CHOOOSE administrerer aktivt en global portefølje av klimaprosjekter for å drive våre klimakompensasjonsprogrammer. Fra verifiserte CO2-offsetprosjekter til fremtidsrettede naturbaserte løsninger, gjør CHOOOSE det mulig for oss å velge klimakompensasjon som passer våre bedriftspreferanser.

CHOOOSE håndterer alle detaljene, fra gjentagende gjennomføring av klimakompensasjon (dvs. karbonkreditt og sertifiseringre), til å kompensere for volumprognoser og teknisk administrasjon, til kompensasjonsrapportering.

 

Choose – today