Privatflyterminal

Access Oslo er lokalisert med to privatflyterminaler; Oslo Lufthavn Gardermoen og Torp Sandefjord lufthavn.

Begge terminalene er fullt utstyrt med VIP lounger, møterom og egen dedikert lounge for crew samt tilknytning til egen hangar.

Parker bilen rett utenfor terminalen og det er mindre enn 50 meter til flyet som står parkert rett utenfor våre lokaler.

Diskresjon er en selvfølge og du kan nyte en egen privat terminal med alle fasiliteter og upåklagelig service.

dav
Bilde 15
bilde-16-kaffemaskin-kjøleskap
Bilde 17

Handling tjenester

In-flight catering

Opplev catering i en helt annen klasse med nøye tilpassede råvarer for å sikre de rette smaksopplevelsene. Vår egen Chef står for menyen og tilbereder de mest eksklusive retter etter behov og ønsker. La oss imponere med utsøkt kvalitet med fokus på kortreiste og lokale ingredienser.

Les mer i vår meny eller kom med dine ønsker til oss.

Handling supervision

Vi kjenner de skandinaviske flyplassene som vår egen bukselomme. Fortell oss hvor du skal reise og vi tar oss av koordinering med de lokale handlingagentene. Du har da kun ett kontaktpunkt for hele Skandinavia.

Du kan velge on-site supervision, hvor vi sender en av våre ansatte til flyplassen for å overvåke hele operasjonen. Eller du kan velge off-site supervision, dersom du ikke trenger personell på flyplassen.

Fremgangsmåten er enkel; du sender kun forespørselen om håndtering av flyet til oss, og vi ordner resten.

Flytransport og Meet & greet

Vi tilbyr flyplasstransport med limousine og egen sjåfør. Prisen på privattransport er sammenlignbart med vanlig taxi men en helt annen opplevelse. Book gjerne også “Meet & greet” tjeneste og vi hjelper til med bagasje og sjekk-in på avgang og ankomst. Vår concierge vil hjelpe deg på flyplassen og gjøre alle nødvendige ordninger slik at ankomst, avgang og overføring blir så sømløs som mulig. Vi tilbyr Meet&Greet ved alle Norske flyplasser.

Single point of contact

Hvor behagelig er det ikke å kun forholde seg til én kontakt for hele Skandinavia? Konseptet «Single point of contact» gir stor fleksibilitet og mindre forvirring når du flyr inn og ut av de forskjellige flyplassene. Med vårt team tilgjengelig 24/7 kan du nå oss når som helst. Siden vi kjenner til lokale prosedyrer på de skandinaviske flyplassene, kan vi gjøre reisen din til en trygg og sømløs reise.