La oss skreddersy din nye reise

Drømmer du om en uforglemmelig reise gjennom majestetiske fjorder og dramatiske fjell? Eller vil du bare sjekke av brevandring eller kjøring med hundespann på din «bucketlist»?

Vi kan organisere alt fra noen uforglemmelige dager på en privat yacht til helikopter-sightseeing langs fjord og fjell eller gå helt «back to basics» for å oppleve uberørt Norsk natur på sitt beste. Det er opp til deg – sammen skreddersyr vi din drømmereise.

Destinasjoner

For å komplementere de perfekte reiseopplevelsene har vi ingått samarbeid med noen av Norges fineste og mest ekslusive eiendommer. Uansett om du er ute etter et luksushotell eller en unik hytteopplevelse i fjellene, vil vi formidle dine reisepreferanser for hver reservasjon og sørge for at hver forespørsel blir oppfylt. Ta en titt på noen av eiendommene vi jobber med for å få en forsmak på reiselysten.

 

Nordenskiöld Lodge, Svalbard

«Live like locals»

Et reisekonsept hvor du får leve som «som de lokale». Vi tilbyr ekte, ærlig og autentiske øyeblikk fri for masseturisme.

Knytt nye kontakter med mennesker fra små lokalsamfunn som tar deg med på helt unike opplevelser som bare er kjent for de lokale. Vi lar deg ta del i den helt spesielle livsstilen til noen av de mest avsidesliggende samfunn i Norge.

I tråd med våre kjerneprinsipper om bærekraft sikrer vi at reisen din er med på å støtte lokalsamfunnet ved å benytte oss av lokale tjenester og råvarer.

Ta kontakt for en annerledes, morsom og helt spesiell opplevelse.

Vår unike innsikt og erfaring fra high-end markedet setter en ny standard for skreddersydde reiser med øye for de små detaljene.

Hvorfor reise med oss

Vi har en lidenskap for reiseliv samtidig som vi forplikter oss til en kontinuerlig bærekraftig utvikling. Vårt mål er at vi alltid skal overgå dine forventninger og bidra til å minimere det miljømessige fotavtrykket.

Kvalitet

Vårt team sørger for å tilrettelegge reisen etter dine behov og ønsker samtidig som vi gir en personlig oppfølging både bør, under og etter at turen er gjennomført. Du skal føle deg trygg i våres hender og vi er alltid tilgjengelig 24/7.

Fokus på bærekraft

For hvert enkelt oppdrag vi koordinerer har vi alltid som mål å minimere vårt miljømessige fotavtrykk. Du skal være sikker på at vi gjør det vi kan for å velge bærekraftig og lokalt som standard samtidig som vi også klimakompenserer alle våre turer. Vi har fremdeles en vei å gå, men vi er bevisste på de utfordringer kloden vår står ovenfor og jobber aktivt for å implementere og utvikle våre miljøtiltak.

Bilde 10

One-stop-shop

Ett kontaktpunkt for hele din reise. Vi tar oss av alt fra større bestillinger som flyreiser, hoteller og lokale guider til mindre detaljer som for eksempel booking av spa og matopplevelser. Alt du trenger å gjøre er å pakke kofferten din og være klar til å utforske.

Tilgjengelig 24/7

Vårt dedikerte team av reiseeksperter består av travel designers, flymeglere, piloter og flyplass concierge som har omfattende kunnskap om markedet vi operer i. Vi er tilgjengelig 24/7 for å hjelpe deg med det du trenger. Vi står til tjeneste fra det øyeblikket du tar kontakt til du er hjemme igjen, mettet med uforglemmelige minner.

Tenk grønt du også

Det er ingen tvil om det kan være krevende å finne miljøvennlige reiser, opplevelser og overnatting. Så hvorfor ikke la oss gjøre arbeidet for deg?

Vi jobber kontinuerlig med å finne de beste reisealternativene hvor vi forplikter våre samarbeidspartnere til å tilby de mest miljøvennlige alternativene som finnes.

Mens du nyter ferien, kan du være trygg på at vi sørger for at ditt miljøavtrykk er på et minimum. For å tilfredsstille våre bevisste reisende, blir alle våre reiser Co2 kompensert gjennom vårt samarbeid med klimaorganisasjonen Chooose. Våre samarbeidspartenere jobber med eller har implementert en grønn policy ved å bruke bærekraftige lokale alternativer, delta i resirkuleringsprogrammer, sikre sårbare økosystemer og kompensere for utslipp.